Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘360’

Tadi gua jalan-jalan kat blog bekas pengacara 360, Mazidul Akmal Sidek…saja je gua nak baca entri-entri beliau yang baru…sekali gua terpandang kat satu entri beliau, ada warning macam gambar kat bawah ni:

Hahahahahahahaha…kesian kat ko…kat mana-mana pun orang reject…kat Facebook aku dengar ko pun kena ban kan??? Tu la…nak promote nikah siam sangat….lain kali bagi la komen-komen yang bernas skit….pakai otak di kepala tau…bukan otak kat kepala butuh ko…haha

Ko taksub sangat ek nak kiamat tahun 2012???? Kesian…mesti kemaruk tengok filem 2012…sebab tu jadi gila tak tentu arah….

Advertisements

Read Full Post »