Feeds:
Posts
Comments

Archive for April, 2010

Salam readers..sori sebab tak update blog ni…gua busy memanjang…apapun tadi gua jalan-jalan kat blog Mazidul. Terjumpa link kadi Kluang…jadi gua pun usha la nak tengok apa yang kadi Kluang ni tulis. Sekali gua terjumpa peringatan kat tepi blog dia macam gambar kat bawah ni:

Hahaha..setahu gua yang dok asyik promote nikah siam adalah Ibnu Marzuki al-Firdaus…..hahaha…mesti ko kan yang kena banned ngan kadi tu kan??? Hahaha…gelak guling-guling je…tu la ko…promote nikah siam tak bertempat…memang kena banned la…kesian kat ko…kat mana-mana je orang reject….mesti ko waktu kecik dulu tak puas menetek..sebab tu fikir macam celaka je…haha ;p

Advertisements

Read Full Post »

Tadi gua jalan-jalan kat blog bekas pengacara 360, Mazidul Akmal Sidek…saja je gua nak baca entri-entri beliau yang baru…sekali gua terpandang kat satu entri beliau, ada warning macam gambar kat bawah ni:

Hahahahahahahaha…kesian kat ko…kat mana-mana pun orang reject…kat Facebook aku dengar ko pun kena ban kan??? Tu la…nak promote nikah siam sangat….lain kali bagi la komen-komen yang bernas skit….pakai otak di kepala tau…bukan otak kat kepala butuh ko…haha

Ko taksub sangat ek nak kiamat tahun 2012???? Kesian…mesti kemaruk tengok filem 2012…sebab tu jadi gila tak tentu arah….

Read Full Post »

Ok….sejujur-jujurnya gua tak heran pun kalau orang kata blog gua ni blog sampah…ada gua kisah???? Lagipun tujuan blog ni dibuat adalah untuk menentang orang gila yang menggunakan nickname ‘Ibnu Marzuki al-Firdaus’ yang selalu mendatangkan masalah kepada blogger-blogger lain dengan fahaman celaka yang dibawanya itu.

Kah..kah…si Ibnu Marzuki ni penjilat jubo Anwar Ibrahim

Kalau korang pergi ke blog dia pun bukan ada apa-apa pun, semua entrinya boleh dikategorikan sebagai sampah. Owh…ini bukan dalam kategori menghasut ke??? Maaf…gua hanya mahu memberikan informasi kepada semua blogger lain yang mana si celaka ni memang perlu diajar cukup-cukup.

Yup…dia memang berani meletakkan no telefon untuk dihubungi tapi sangat pengecut untuk meletakkan nama sebenar dalam setiap komen yang dihantar…

Ada sesiapa mahu flag mamat ni?? Dipersilakan….lagipun muka si celaka ni memang dah wanted…haha

Kat mana-mana ceramah Anwar Ibrahim mesti ada mamat ni….nape la Anwar tak liwat ko je wahai Ibnu Marzuki??? Mungkin si Saiful Bukhari tu lebih jambu dari ko kot…haha

Read Full Post »